sari lampinen

Puutarhasuunnittelu puksipuu

 

 

Löydä oma puutarhatyylisi!

 

Löydä OMA puutarhatyylisi

Tyyli on hyvin inspiroiva asia ja olet varmasti miettinyt sitä paljonkin.

Oletko tullut pohtineeksi, minkä tyylinen oman puutarhasi tai parvekkeesi tulisi olla? Entä tiedätkö, millainen puutarha sinulle sopisi parhaiten? Ja ennen kaikkea, kuinka ilmentäisit omaa tyyliäsi puutarhan keinoin?

Usein meillä on vahvimpana yksi ominainen tyyli. Koska kuitenkin olemme ihmisiä – ihmeellisiä ja monipuolisia – niin harvoin meitä ilmentää vain yksi tyyleistä. Mukaan tarvitaan usein ripaus toista. Se tekee kokonaisuuden mielenkiintoiseksi.

Autan sinua siirtämään tyylisi omaan puutarhaasi!

Pihasuunnittelija Uusimaa Sari Lampinen Helsinki, Espoo, Vantaa, Tuusula, Nurmijärvi, Sipoo, Järvenpää, Kerava

Hei

Olen Sari Lampinen

Olen yksityispihoihin erikoistunut puutarhasuunnittelija ja mietin työssäni tyylejä päivittäin. Minun asiakkaani ovat ihania, persoonallisia, aktiivisesti asioista kiinnostuneita, itseään monipuolisesti ilmentäviä ja ympäristöstään kiinnostuneita. Kaikkiaan ihmisiä isolla I:llä

Kun alan suunnitella puutarhaa, hahmottelen sille mielessäni asiakkailleni sopivan tyylin ja tunnelman. Saan vaikutteita heidän persoonastaan, kodistaan ja elämäntyylistään. . Se on itseasiassa aivan välttämätöntä! Vahvimmin ilmenevän päätyylin lisäksi havainnoin vinkkejä, millä tavoin he ovat päätyyliään ehkä jo maustaneet tai mitä siihen lisäisin tuodakseni heidän persoonansa enemmän esille puutarhassa.

Koska puutarhan tyyli on pihasuunnittelussa sen kokoava voima ja suunnittelua ohjaava kartta, olen laatinut avuksesi Puksipuun Tyylitestin ja Tyylioppaan tehdäkseni oman tyylin löytämisen sinulle mahdollisimman helpoksi.

Esittelen seuraavaksi puutarhan päätyylit. Nauti ja ota myös puutarhan tyyli omaksesi!

PUKSIPUUN TYYLITESTI

Puutarhan päätyylit

Moderni

Moderni puutarhatyyli heijastaa nykyarkkitehtuuria, uusia materiaaleja ja elämäntapaa. Se on luotu monipuolista ja rentoa vapaa-ajan viettoa varten. Tästä johtuen oleskelualueet ovat pihalla tärkeässä osassa. Terassista tuleekin kesällä toinen olohuone sohvaryhmineen ja kalusteineen.

Romanttinen

Romanttisessa puutarhassa on runsautta ja aistikkuutta. Se voi olla tyyliltään uusvanha kartanopuutarha, muistuttaa englantilaista ́mökkipuutarhaa ́ tai olla kepeä ja koristeellinen. Puutarha on jaettu ’vihreisiin huoneisiin ́, joiden joukkoon sopii hyvin myös koristeellinen keittiö- tai hedelmäpuutarha.

Luonnollinen

Luonnollinen tyyli saa suurimman inspiraationsa itse tontista, sen luonnosta ja ympäristöstä. Ekologiset ja luonnonmukaiset ratkaisut sekä rauhallinen, vehreä tunnelma korostavat luonnonmukaista tyyliä. Kasvillisuus ja luonnonelementit ovat rakenteita tärkeämmässä osassa.

Testaa tyylisi ja siirrä se oppaan avulla puutarhaasi

Puksipuun Tyyliopas neuvoo tiiviisti ja selkeästi, mitkä ovat oman tyylisi ominaispiirteet puutarhaan sovellettuna, mistä elementeistä kyseinen puutarhatyyli koostuu ja millaisia kasveja sinun kannattaa valita pihallesi. Opas toimii karttana, kuinka siirrät tyylisi omaan puutarhaasi. Se antaa sinulle näkemyksen oman pihasi kehittämiseen ja varmistat, että puutarhastasi tulee aivan omanoloisesi. Tee laatimani testi ja löydä oma puutarhatyylisi!

"Tyyliopas kuvaa sinulle selkeästi ja tiiviisti tyylisi tärkeimmät linjat sekä elementit. Se on kuin kartta, jota seuraamalla sinun on helppo tarkistaa sopivatko uudet puutarhaideat tyyliisi.

Sari Lampinen

"Jo yli 2 000 ihmistä on löytänyt oman puutarhatyylinsä Puksipuun Tyylitestin avulla. Tervetuloa inspiroituneeseen joukkoon! Muutetaan maailma yhdessä puutarha kerrallaan!

Sari Lampinen

"Olemme ihmisiä ja siksi mielenkiintoisia. Saatat löytää päätyylisi rinnalle täydentävän tyylin, jota voit käyttää salaisena mausteena puutarhassasi.

Sari Lampinen

sinulla tuossa tuokiossa vinkit pihasi tyyliin ja tunnelmaan

Saat Puksipuun Tyylioppaan ja vinkkejäni sen käyttöön

Haluatko oppia lisää tyylistäsi?

© 2023 Sari Lampinen Puutarhasuunnittelu Puksipuu